Wie ik ben


Werken doe ik vanuit mijn hart. Altijd al gedaan. Het is altijd wij, wij samen. Dat kan alleen als de inhoud van mijn werk me raakt. Het product/dienst past bij mij en ik word erdoor geïnspireerd. Vol enthousiasme en zonder rem ga ik aan de slag. Dat zou ik ook graag met en voor jou doen. Hoe kun je mij raken? Als jij of jouw product of dienst één van mijn interessegebieden raakt!

ETEN In mijn leven speelt eten altijd een grote rol. Zelf koken, uiteten, nieuwe restaurants ontdekken, bijzondere gerechten, nieuwe keukens. Bij voorkeur gezond en als het even kan ook nog biologisch.
SPORT/NATUUR Een paar keer per week ben ik in de natuur te vinden. Weer of geen weer. Wandelen, fietsen of steppen. Sinds december 2020 ga ik bijna dagelijks koud water zwemmen. Even een frisse duik. Voor body & mind!
 
MEDITATIE/YOGA Balans in mijn leven en veerkracht vind ik door yoga en mindfulness te beoefenen. Korte of lange meditatie, lekkere yogales. Kan beiden.

SOCIAL MEDIA En niet te vergeten: social media. Heb jij een haat/liefde verhouding daarmee? Weet je niet waar je mlet beginnen? Ik hou van de verhalen, de kracht, het delen van kennis & ervaring. 

Heb je raakvlakken met bovenstaande liefdes van mij, dan ga ik graag met je in gesprek om te kijken hoe ik je kan helpen!